Вже в цей четвер, 13 вересня, Україна і Європейський Союз підпишуть меморандум, відповідно до якого Київ отримає 1 мільярд євро макрофінансової допомоги у формі позик.

На церемонії підписання представником Євросоюзу стане Валдіс Домбровскіс - віце-президент Єврокомісії з питань євро і соціального діалогу, фінансової стабільності та ринку капіталу, повідомляють ЗМІ.

Згідно з програмою візиту, який відбудеться 13-14 вересня, Домбровскіс зустрінеться з главою українського уряду Володимиром Гройсманом, в. о. голови Міністерства фінансів Оксаною Макаровою, а також візьме участь у панелі зустрічі Ялтинської європейської стратегії, яка традиційно організовується щороку.

Володимир Гройсман попросив не звинувачувати його у подорожчанні газу для населення

Скандальний глава українського уряду Володимир Гройсман попросив не звинувачувати його в тому, що вартість газу для населення невблаганно зростає: прем'єр-міністр заявляє, що це вимушена міра.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, обіцяні бебі-бокси від Гройсмана виявилися пшиком. Травневе обіцянку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана про видачу подарункових бебі-боксів для новонароджених з 1 вересня повинна була б діяти на практиці.

Як повідомляв "Знай.uа", найближчим часом в Україні зміняться правила надання пенсійного забезпечення для громадян. Ця інформація стала відома з закону "Про підвищення пенсій". Тепер, починаючи з 1 січня 2019 року, не всі українці зможуть вийти на пенсію у віці 60 років.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що "Нова українська школа" - термін, який красиво звучить у звітності МОН, та, на жаль, так не тішить батьків. Все тому, що змінилося з минулого року мало, а подекуди і взагалі стало ще гірше. До постійних поборів додалися порожні класи, відсутність елементарних речей змушує віддавати останнє, аби дитині було добре.