З одіозного українського політика і лідера фракції Радикальної партії в Раді Олега Ляшка НАБУ і САП незабаром можуть зняти недоторканність.

Про це повідомляють "Українські новини", посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

"Документи про зняття недоторканності готуються", - повідомило джерело видання.

Олег Ляшко

Наголошується, що мова йде про залучення Ляшка до кримінальної відповідальності за статтями 366-1 (декларування недостовірної інформації) і 368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

НАБУ і САП наразі відмовляються коментувати цю інформацію. Тим не менш, до цього НАБУ перевіряла обставини декларування Олегом Ляшком 571 тисячі гривень виграшу в "Українській національній лотереї".

Нагадаємо, що у статті про доходи та подарунки Ляшко зазначив, що тричі виграв у "Українській національній лотереї". Суми виграшів склали 283 560 гривень, 153 485 гривень і 134 тисячі гривень. Таким чином, лідер "радикалів" виграв 571 тисячу гривень.

Також нещодавно генпрокурор Юрій Луценко анонсував представлення на нардепа, "причетного до знищення оборонної промисловості України". Прізвище депутата Луценко не уточнив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями мережу захопили не тільки численні меми з Шуфутинським. Поки хтось перегортав календар, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко також не забув про 3 вересня. Хоча українці його "привітання" сприйняли по-різному.

Політик вирішив заспівати відому композицію, але щось одягнутися забув, подумав, що в "сімейних трусах" буде так сказати ближче до народу. Користувачі Facebook активно коментують цю затію. Над головним радикалом і сміються, і зловтішаються, і навіть шкодують, що стали свідками такого спонтанного караоке.

Варто нагадати, що в біографії лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка нещодавно спливли несподівані подробиці. Стосуються вони не тільки політичної діяльності, а й особистого життя.

Нагадаємо, живе спілкування з людьми, - експерт пояснив зростання рейтингу Ляшка.

Як повідомляв Знай.uа вся Україна регоче над Мосійчуком, який облизав Ляшко.

Знай.uа писав, Ігор Мосійчук: досьє і компромат на скандального політика.