Колишня регіоналка одіозна Олена Бондаренко на російських пропагандистських телеканалах продовжує поливати Україну брудом.

Досить активний підйом патріотизму на території України вивів Олену Бондаренко з себе. Посилення патріотичних настроїв вона цинічно виправдала так званою спробою Сполучених Штатів Америки відірвати українське суспільство від "русского единства". Про це пише портал "Політека".

Таку свою думку Бондаренко озвучила на російському каналі "Росія 1", в пропагандистській передачі "Воскресный вечер с Владимиром Соловьевым".

Таку заяву було зроблено екс-регіоналкою у зв'язку з бажанням України нарешті отримати автокефальну церкву. Також їй не припало до душі значне зростання поваги до людей, які захищають країну і українську мову.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Хто взагалі почав тему томосу? Це був президент Ющенко, і з подачі цих горезвісних американців, які сидять у Держдепі і вивчають, на якій темі можна качнути Україну і відірвати її від Росії. Є дві безумовних теми, які тримають нас у єдиному просторі інформаційному, і релігійному — це мова та віра. Якщо зараз проїхати по Києву, по Україні ви побачите рівно протилежне, ви побачите від імені президента Порошенка скрізь висять білборди, на яких написано: "Армія. Віра. Мова". Ось ті три посили, які розривають в кров зараз Україну!", - заявила Бондаренко, мало не зірвавшись на крик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вселенський патріархат ніколи не визнавав канонічної анафеми, накладену РПЦ на гетьмана Івана Мазепу. Це особисто підтвердив представник при Всесвітній раді церков архиєпископ Телмиський Іов (в миру - Ігор Геча).

Архиєпископ пояснив, що практично відразу після еміграції Мазепа прийшов на сповідь до православних священиків Вселенського патріархату. Незадовго до смерті йому відпустили гріхи, а потім відспівали і поховали за православним обрядом.

Варто нагадати, що за останні кілька тижнів почастішали масовані кібератаки проти Вселенського патріархату, Фанару і самих екзархів. Про це в понеділок, 17 вересня, на своїй сторінці в Facebook написав міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Нагадаємо, процес автокефалії вийшов на фінішну пряму.

Як повідомляв Знай.uа автокефалія для України: стало відомо про долю московських попів.

Знай.uа писав, слідом за Україною Білорусь готується до бунту проти московських попів.