Делегація партії «РОЗУМНА СИЛА» на чолі з лідером Олександром Соловйовим провела зустріч в Бундестазі з депутатами парламенту Німеччини, членами Європарламенту.

Європарламентарі підтримали партію і пообіцяли винести питання мирних ініціатив «РОЗУМНОЇ СИЛИ» і тиск на них з боку влади на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).

Про це повідомляється на офіційному сайті політичної партії «РОЗУМНА СИЛА».


Керівники «РОЗУМНОЇ СИЛИ» розповіли європейським партнерам про мирні ініціативи партії, візит до Луганська і підписання Народної декларації про мир. Депутати Бундестагу висловили свою підтримку намірам «РС» домогтися припинення військових дій на Донбасі.

«Ми є єдиною партією в Україні, яка здійснила поїздку на непідконтрольні території Донбасу та відкрито виступила там з мирними намірами, зустрілася з українськими громадянами, з якими, на жаль, гидує розмовляти наша влада, – сказав німецьким парламентаріям лідер партії «РОЗУМНА СИЛА» Олександр Соловйов. – Але цю владу такі ініціативи лякають, тому вона всіма силами бореться з нами, використовуючи для нападу на партійців банди націоналістів».

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

.Керівництво політичної партії «РОЗУМНА СИЛА» в Берліні в офісі партії Die Linke
.Керівництво політичної партії «РОЗУМНА СИЛА» в Берліні в офісі партії Die Linke


Політики показали європейським парламентаріям відео нападу праворадикалів, підконтрольних українським спецслужбам, на конференцію партії в Києві в будівлі Торгово-промислової палати і жорстокого побиття Олександра Савченко, заступника голови «розумною СИЛИ».

«Нам в цілому відома ситуація в Україні і ми готові надати всесвітню підтримку тим, хто виступає за мир і проти ескалації конфлікту», - заявив депутат Бундестагу і член ПАРЄ Андрій Гунько.

Керівники «РОЗУМНОЇ СИЛИ» в Бундестазі, в крилі партії Die Linke.
Керівники «РОЗУМНОЇ СИЛИ» в Бундестазі, в крилі партії Die Linke.


Про свою підтримку заявила також депутат Бундестагу Хайке Хензель:

«Я шокована варварською поведінкою правих націоналістів. Ми вже чули про організацію С14 та її свавілля й беззаконня. Ми готові надати повну підтримку миролюбним силам України».

Лідер партії «РОЗУМНА СИЛА» Олександр Соловйов з депутатом Бундестагу Хайке Хензель
Лідер партії «РОЗУМНА СИЛА» Олександр Соловйов з депутатом Бундестагу Хайке Хензель


Німецькі парламентарії та представники «РС» домовилися про взаємний обмін інформацією, моніторинг фактів репресій проти українських політиків і активістів, які відстоюють мир. Депутати Бундестагу висловили готовність виступати з заявами в разі такого тиску і запросили представників «РОЗУМНОЇ СИЛИ» озвучити свою позицію в ПАРЄ.


Питання про напади та інші форми тиску на партію з боку української влади євродепутати будуть ставити також перед федеральним урядом Німеччини.


Нагадаємо, Ніцой пішла в атаку на угорців і Москаля.
Як повідомляв Знай.ua, розкрито нову схему "Нафтогазу"
Також Знай.ua писав, США передали ЗСУ два катери.