Сьогоднішній жорсткий виступ на сесії ПАРЄ в Страсбурзі народного депутата України, лідера Радикальної партії Олега Ляшка змусив ПАРЄ зняти з розгляду питання повернення Росії до складу Асамблеї Ради Європи. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний експерт Володимир Цибулько.

«Чотири роки тому через анексію Криму та окупацію Донбасу Росію вигнали з ПАРЄ. Що змінилося за ці 4 роки? Путін не виконав жодної вимоги, його війська продовжують вбивати українських громадян. Сьогодні російські диверсанти на моїй рідній Чернігівщині підірвали склад боєприпасів, внаслідок чого евакуйовано десятки тисяч людей. 2 мільйони українців позбавлені рідного дому, не мають роботи. Путінські війська продовжують вбивати людей в Сирії. Крім України, окупована частина Грузії, Молдови, Азербайджану. Більше шести військових конфліктів на європейському континенті на совісті Кремля!», – написав лідер РПЛ на своїй сторінці в Facebook.

Коментуючи виступ Олега Ляшка, політолог Володимир Цибулько зазначив, що лідер РПЛ блискавично й жорстко захистив інтереси України перед міжнародною спільнотою, і головне, що саме цей виступ став одним з факторів зняття питання повернення Росії до ПАРЄ з розгляду.

Дійсно, продовжив політолог, лобісти Росії наполегливо тиснуть на питання її повернення, адже фінансові внески Московії вкрай потрібні організації, тож критика депутата була справедливою: «І ПАРЄ сьогодні обговорює питання повернення Путіна до складу Асамблеї! Це не зміна регламенту - це зрада принципам заради грошей. І цю Європу ми маємо наслідувати?».

«Незалежно від ставлення до Ляшка та його політичної сили в Україні, саме сьогодні він здійснив вчинок гідний українського політика!», - резюмував політолог Володимир Цибулько.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ми переламали ситуацію і парламент таки проголосував за закон про державну мову. Фракція БПП не голосувала за цей закон. Я з трибуни звернувся до Порошенка і нагадав йому, як сильно він любить мову на своїх бордах, і закликав його дати команду своїй фракції голосувати. Після цього закон нарешті ухвалили. Це ще один доказ того, що Порошенко - фарисей, який спекулює на питаннях мови, армії, церкви і з бордів дурить народ. Сподіваюся, українці це побачать і зроблять висновки.

Geplaatst door Олег Ляшко op Donderdag 4 oktober 2018