Український президент Петро Порошенко – один із найменш щирих політиків у державі. Принаймні, так вважає головний редактор тижневика "Дзеркало тижня" Юлія Мостова.


Нещодавно вона особисто повідомила про те, що глава держави нібито просив її допомогти повернутися у велику політику ще під час перебування на посаді депутата. Востаннє серйозна розмова між ними відбулася задовго до Революції Гідності, у 2013 році.


Тоді їй стало зрозуміло, що тут немає різниці, ким бути: мером столиці, спікером ВР, чи керівником делегації в ПАРЕ, або навіть головою НБУ.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Все одно - тільки би повернутися у велику гру. По-перше, це не моє, а по-друге, кажу йому, що не допоможу, бо вважаю вас найменш щирим політиком із усіх, кого я знала за всі роки в моїй професії... Наші стосунки дозволяли мені це сказати і я кажу - тому, що ви з дитинства діабетик, а випускаєте найбільшу кількість солодкого в країні", - зазначила Мостова.


Більш того, вона впевнена: Порошенко міг би ухвалювати сміливі та ефективні рішення, біда в тому, що, на її думку, він "людина без принципів". Мостова згадує, колись писала відвертого листа президенту, де зазначала, що на його "політичному рентгені немає кісток".

Припускала, гроші вийшли на перший план, тому вектор влади змінився дуже швидко.


Мостова стверджує, що головне завдання влади – вміти у відповідальний момент не знімати з себе відповідальність за ситуацію в країні.

Другою найбільшою проблемою вона називає корупцію, як у вищих, так і в нижчих чиновницьких ланках – від спецслужб до журналістики. Що стосується колишнього президента України, Віктора Януковича, підозрюваного у державній зраді, то його вона охрестила "найкращим вербувальником".

Віктор Янукович
Віктор Янукович


Ще у 2009 році Мостова знала: він переможе на виборах, але не "дотягне" до кінця терміну, адже вдало маніпулював не тільки електоратом, але й людьми з близького оточення.


Дивіться: інтерв'ю з Юлією Мостовою


Нагадаємо, Росія пригрозила Раді Європи.
Як повідомляв Знай.ua, українські дипломати протестують проти проведення так званого "референдуму" на Донбасі за ініціативи РФ.
Також Знай.ua писав, СБУ підозрює висопоставленого розвідника у зраді.