У стінах Кремля з'явилася інформація про те, що незабаром Росія і Сполучені Штати укладуть масштабну угоду по Україні, в результаті якої Москва залишить у спокої Донбас.

Гучний анонс робить наближений до Кремля Telegram-канал "Незигар". Ресурс звертає увагу читачів відразу на кілька новин, які одна за одною спалахнули в інформаційному просторі. Інсайди про повернення на Донбас олігарха Сергія Курченка, надання Томосу Україні, звільнення політичного в'язня Олега Сенцова, поліпшення умов утримання для російської шпигунки Марії Бутіної, звільнення пастора Едрю Брансона з Туреччини - все це, на думку прокремлівського ресурсу, ланки одного ланцюжка.

"Це пряма траєкторія виходу на заключний етап в укладенні угоди з українського питання між США і РФ", - пише канал і уточнює, що швидше за все рішення ухвалять 20 жовтня, коли радник Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтон приїде до Москви.

"Атаки Курта Волкера і блокування всіх рейтингових кандидатів крім Пушиліна, перегрупування кураторів в Адміністрації з питань "ЛДНР", таємна підготовка обміну через помилування Сенцова на Вишинського і негласна обіцянка Порошенка (при посередництві Лукашенка) про захист майна РПЦ до виборів на Україні - це сигнали по обидві сторони океану для всіх центрів Сили про готовність до операції", - повідомляє "Незигар".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

По всій видимості, Кремль у відчаї, оскільки намагається налякати Захід страшними наслідками зриву BIG Deal: "військовим конфліктом на транскордонній території або акваторії Азовського або Чорного морів", а також "легітимізацією" терористичних "республік" Донбасу за кримським або абхазьким сценаріями. Москва погрожує влаштувати кровопролиття ще й на Придністров'ї.

"Група посередників, що мають доступ до всіх кабінетах Москви і Вашингтона (фронтмени Ющенко і Медведчук), рішуче наполягають - угоді бути", - запевнив кремлівський ресурс, уточнивши, що в результаті даної операції Україні буде повернуто нині окупований Донбас. В обмін на це Кремль хоче не тільки позбутися від санкційного гніту, але ще й легітимізувати анексію Криму.

Нагадаємо, скандал з Томосом тільки вирішили, і тут прокинувся Лукашенко.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", США і ЄС показали, як добивають Путіна.

Також "Знай.uа" писав про те, хто займе крісло Кучми на Мінських переговорах.