Теплі деньки, які зараз прийшли в Україну, не залишилися непоміченими народними депутатами. Мабуть «бабине літо» на них діє дуже сильно, так як 17 жовтня на роботу до Верховної Ради з 450 чоловік прийшло близько сотні нардепів. Треба припустити, що інші вирішили в останні сонячні дні досмажити ті шашлики, які не встигли досмажити у відпустці або встигнути позасмагати під вересневим сонцем.

Ті ж, хто все ж прийшов на роботу, з іронією поставилися до того, що спікер ВР Андрій Парубій запропонував зареєструватися і переходити до голосування за закони, так як неозброєним оком було видно, що потрібного кількість депутатів у залі немає.

«Голосуємо», - кричали депутати і самі ж сміялися.

Хто на що здатний

Треба сказати, що в цей день, коли «яблуку не було впасти» в залі, розглядалися правки до проекту Кодексу України про процедури банкрутства, звичайно жодні правки не проходили, так як не вистачало кількості голосів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому багато депутатів, які перебували в залі, все одно не брали участі в голосуванні, а займалися своїми справами.

Наприклад, член БПП Ольга Червакова мило щебетала зі своїми колегами в чужій для себе ложе і зовсім не звертала уваги на те, що відбувається навколо. В результаті тривалого діалогу вона навіть написала свій номер одному з депутатів. Причому сама записала в його телефон.

Приваблювала чоловічий погляд в цей день і соратниця Червакової Оксана Продан. Вона прийшла в гарній червоній сукні і дуже вигідно вирізнялася з-поміж інших своїх колег.

Також нашу увагу привернув член БПП Сергій Лещенко, який зайшов в зал, блиснув своїми шкарпетками з апельсинами і потім так само швидко зник.

Також в Раді зараз мода на бездротові навушники

Треба сказати, це не перший раз, коли колишній журналіст приходить на роботу в таких шкарпетках. Цікаво - це ті ж шкарпетки, але вже випрані, або все ж йому так подобаються апельсини, що він кожен раз купує нові пари?!

Були і такі депутати, які під час голосування зі сміхом дивилися відео на телефоні.

Видно кумедні меми та цікаві відео для них набагато цікавіше, ніж Кодекс по процедурам банкрутства. Ну, це й не дивно. Адже, швидше за все, саме народним депутатам банкрутство не загрожує.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що нардеп Радикальної партії вагітна від депутата БПП.

Також ми писали, що депутати змінять систему голосування, а Тимошенко втратила близьку людину.