Народні депутати не тільки можуть у прямому ефірі давати стусанів один одному, а й робити слушні зауваження. Хоча навіть і це дуже відносно, коли справа стосується політики.
Нещодавно в ефірі однієї з програм розгорілася запекла суперечка між Євгеном Червоненком та Сергієм Поярковим.

Перший взагалі намагався не дуже делікатно поставити на місце свого опонента. По-перше, емоційно вимагав не перебивати його, а потім взагалі почав придиратися ще й до зовнішнього вигляду.


Мовляв, Поярков прийшов до студії у шльопанцях, та ще й з "непомитою головою". На щастя, обличчя в обох залишилися цілі. Але суперечливий ролик все ж таки потрапив у мережу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще


Дивіться: "Червоненко - Пояркову: "Ти чому перебив мене? Ти, в шльопанцях!"


До речі, це не останній скандал за участю згаданих політиків на телебаченні. Свого часу Червоненко та Лірник влаштували справжні "гарячі дебати" на досить слизьку тему – про зустріч з Ілоном Маском.


Було й таке, що після репліки Гордона він отримав ляпаса від Богословської, і цей момент також потрапив на камеру.


Дивіться: скандальні ефіри з Червоненком


Нагадаємо, Україна поставила вимогу до РФ і представників Кремля з ОРДЛО негайно скасувати підготовку так званих виборів на окупованому Донбасі.
Як повідомляв Знай.ua, Мостова розповіла про дивну зустріч із Порошенком до його призначення на посаду президента.
Також Знай.ua писав, Кремль готується виводити війська з Донбасу.