У Верховній Раді, можна сказати, своєрідний бебі-бум. Зовсім недавно з'явилася інформація, що член Радикальної Партії Олена Кошелєва вагітна. Подейкують, батьком дитини є її колега по парламенту, член БПП Давид Макар'ян.

І якщо ця інформація все ще поки на рівні чуток, то про те, що соратниця Макар'яна, член БПП Марія Іонова вагітна - можна сказати з упевненістю. Про це говорить її животик, який навіть широкі сукні не в змозі приховати.

Приховувати вагітність у політика більше не вийде

Як нам вдалося дізнатися, депутатка вже на шостому місяці вагітності. Відзначимо, що у Іонової та її чоловіка Мирона Василика вже є 11-річна дочка Софія.

Нагадаємо, 28-річна Олена Кошелєва і 34-річний Давид Макар'ян разом відпочивали в Мармарисі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп від "Радикальної партії" Олена Кошелєва часто проявляє ніжність до своїх колег по партії, а чоловіки-депутати нн обходять нагоди хоча б доторкнутися до молодшої нардепу.

Також Знай.uа писав, що Олександра Кужель блиснула сумкою, вартістю майже 500 мінімальних зарплат.