Російський президент Володимир Путін чекає на вибори в Україні не менше, ніж самі українські кандидати. І він не просто чекає, а задіює всі сили на те, щоб вплинути на вибори, привести до влади "свою" людину, і вже без зайвих зусиль підпорядкувати собі Україну.

Черговим доказом цього є слова агресора про нове керівництво ношої країни.
Президент РФ Володимир Путін заявив, що хоче домовлятися з новим керівництвом України. Про це він сказав на засіданні дискусійного клубу "Валдай".

"Я вважаю, що сьогоднішня політика влади (України) направлена на торгівлю русофобією, антиросійськими настроями, більше товару не залишилося", - сказав Путін.

За його словами, "за це їм все прощають" на Заході, щоб не отримати конкурента. Тому що там бачать в страшному сні, що "Україна і Росія хоч в якомусь вигляді скооперуються".

Путін прямим текстом говорить, що розраховує на нове керівництво України, з яким він про все домовиться. Говорить так, ніби це вже доконаний факт- до влади в Україні прийдуть прокремлівські керівники.

"Нам треба дочекатися, коли закінчаться всередині політичні цикли, і я дуже розраховую, що з новим керівництвом (Україна) вдасться вибудовувати хоч якісь відносини, про щось домовлятися. Ми до цього готові. Ми цього хочемо", - зазначив президент РФ.

В черговий раз Путін всю вину у провалі Мінських переговорів покладає на Україну. Він заявив, що "нинішня українська влада не тільки не виконує Мінські угоди, але і не збирається цього робити, в тому числі з огляду на внутрішньополітичні розклади".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я маю на увазі наближення президентських, а потім і парламентські вибори. Це зв'язує руки всім політичним силам, тому що дії назустріч протилежній стороні всередині країни будуть трактуватися як, вибачте, зрада Батьківщині", - заявив Путін.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін нагнітає паніку щодо ядерної війни та вдається до ядерного шантажу країн, які ввели проти Росії санкції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", теракт в Керчі Путін може використати як привід для нової ескалації конфлікту з Україною.

Також "Знай.ua" писав, що Росію готові виключити з Ради Європи.