Начальник кримських та донецьких головорізів Володимир Путін на форумі "Валдай" в Сочі знову повторив маячню про те, що Крим "перейшов" до складу Російської Федерації на законних підставах.

Про це стало відомо завдяки трансляції пропагандистського російського телеканалу "Росія 24".

Володимир Путін
Володимир Путін

"Крим – це наше, ми нікуди не збираємося. Наше чому? Не тому, що ми прийшли і що-то схапали. Тут якщо зі мною будуть сперечатися, то спір моментально зайде в глухий кут. Тут же всі демократи. Що таке демократія? Це влада народу. Як вона перевіряється? За допомогою референдумів, виборів і так далі. Люди прийшли на референдум в Криму і проголосували – хочемо бути незалежними, наступним кроком – хочемо бути у складі Російської Федерації", – цинічно заявив Путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що теракт в Керчі, який сколихнув увесь світ і забрав за попередньою інформацією 19 життів, дійсно став найбільш резонансною подією в Криму після анексії. У соціальних мережах вже відреагували на вибухи в одному з навчальних закладів міста.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Реакція користувачів неоднозначна, але кримчани все більше розуміють, якою стала їх життя після референдуму. Обіцяли справжній рай, а в результаті кожен день, як на куточку. 17 жовтня стало фатальним для сімей, які втратили своїх близьких у цій страшній трагедії.

Варто нагадати, що в Кремлі вже підтвердили, що причиною вибуху в коледжі в Керчі став теракт. Зараз репутація путінського режиму така, що на нього відразу падає підозра. Про це у своєму блозі пише російський опозиційний політик, соціолог Ігор Ейдман.

Так, він упевнений, що мотив для злочину очевидний. Президенту Росії Володимиру Путіну потрібен привід для нової ескалації конфлікту з Україною. Тільки таким чином він зможе відвернути увагу населення від внутрішніх проблем і підняти свій низький рейтинг. Ейдман підкреслює, що це чудово розуміють в тій же Росії.

Нагадаємо, прихильник маніяків і "Новоросії": як "російський світ" зробив моральним калікою керченського стрілка.

Як повідомляв Знай.uа ЗМІ розповіли про матір керченського терориста.

Знай.uа писав, мінус 4569: опубліковано повний список загиблих головорізів Путіна, багато цікавих прізвищ.