У п'ятницю, 19 жовтня, в місті Шишаки Полтавської області відомого українського журналіста Дмитра Гнапа облили фекаліями.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це він сам розповів на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався перед будівлею Полтавської обласної ради, коли представник ЗМІ намагався потрапити на сесійне засідання.

"Доброго ранку. Сесія Полтавської облради зустрічає нас тітушками і відром з нечистотами. Місцеві депутати вирішили забарикадуватися всередині будівлі. Ми намагаємося зайти в приміщення, щоб перешкодити депутатам продовжити дерибан газових родовищ", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Трохи пізніше Гнап все ж пройшов через поліцейський кордон і потрапив до зали засідання. За його інформацією, у п'ятницю там розглядають питання про видачу ліцензії на видобуток блакитного палива.

Журналістка Христина Бердинських пише, що Гнап став жертвою людей, пов'язаних з Сергієм Чередниченком із Соцпартії Іллі Ківи.

У середу така ж доля спіткала народного депутата Сергія Капліна: під час організованого ним мітингу під стінами Кабінету міністрів невідомі облили політика фекаліями.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) протизаконно відкрило кримінальну справу проти першого заступника голови Служби безпеки України (СБУ) Павла Демчини, аби помститися йому за викриття злочинів співробітників відомства.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кримське управління СБУ і прокуратури затримали Олега Кізіменка, який після окупації оголосив себе "заступником голови Севастопольської міської державної адміністрації".

Також "Знай.uа" писав, суд засудив жителя Нікополя до умовного покарання строком на 1 рік за організацію масової кібератаки на українські компанії з допомогою вірусу Petya, що спричинила мільйонні збитки.