Проект бюджету на 2019 рік передбачає, що на субсидії у наступному році буде виділено 55 мільярдів гривень, що є надзвичайно мало. Це відмітив народний депутат від партії "Наш край" Сергій Шахов.

"Я проти того, щоб сьогодні маніпулювали субсидіями. Спілкуючись в окрузі з людьми, в області, з людьми, які приходять до мене в приймальню. Вони говорять взагалі, підвищуйте будь ласка, пенсії, підвищуйте заробітні плати, дайте робочі місця, і субсидії не будуть потрібні, як у Європі. Ми ж йдемо до Європи", – зазначив політик.


Шахов додав, що зменшення субсидій лише говорить про те, що у бюджеті не тільки немає грошей, але й в уряді не дбають про його наповнення.

сьогодні до бюджету на 2019 рік заклали всього 55 мільярдів гривень на субсидії. В 2018 році було закладено 71 мільярд гривень, і їх не вистачило. Постійно йде затримка, постійно людям перераховують щось, зменшують. На цей рік зменшили субсидію з 300 гривень на 90 гривень. Це свідчить про те, що у бюджеті немає грошей. А уряд і не намагається десь шукати ці гроші і не намагається навіть залучати інвесторів в нашу державу", – розповів нардеп.


За словами Шахова, у цьому питанні може допомогти активне залучення інвестицій в українську економіку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Тому що от скільки ми голосували, то відмовилися від фондів Великої Британії, від наших зовнішніх партнерів по відмовлялися, не голосують народні депутати. Сьогодні стоїть питання залучити все ж таки в Україну інвесторів. І за рахунок чого тоді буде наповнюватися бюджет? Не за рахунок пенсіонерів, з яких деруть вже три шкури, а за рахунок інвестицій", – підсумував він.


Нагадаємо, Шахов пояснив наслідки страйку шахтарів.
Як повідомляв Знай.ua, Шахов влучно поставив на місце монополістів.
Також Знай.ua писав, Шахов назвав винних у вибухах в Ічні.