Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману вкотре нагадали, що українські шахтарі вже декілька місяців не можуть отримати своєї заробітної плати.


Зробив це народний депутат від партії "Наш край" Сергій Шахов під час години запитань до уряду у Верховній Раді.


Політик нагадав, що очільник уряду вже давно мав зустрітися з нардепами з приводу цього питання.

"Шановний Володимире Борисовичу, ви давали слово зустрітися з народними депутатами з приводу шахтарів і обговорити питання міністерства Насалика з приводу того, що не виплачується заробітна плата", – зазначив Шахов.


Нардеп також розповів, що шахтарі вже вдаються до акцій протесту: "І хочу повідомити, що саме "Лисичанськвугілля", шахта Капустіна, сьогодні почали безстрокову акцію протесту і не виходять з шахти".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Серед інших проблем, це те, що у бюджеті на 2019 рік у програмі екстреної медичної допомоги не врахували потреби Луганської області.

"І по-друге, Володимиру Борисовичу, прошу вас врахувати і дати наказ Міністерству охорони здоров’я та Міністерству фінансів внести в бюджет-2019 року і врахувати переселенців Донецької та Луганської області", – зазначив політик.


Нагадаємо, Шахов закликав повністю перезавантажити Кабмін.
Як повідомляв Знай.ua, Шахов показав основні промахи бюджету.
Також Знай.ua писав, оприлюднено невідомі факти з життя Шахова.