Зовсім недавно Знай.ua повідомляв про те, як народні депутати проявляють інтимну близькість по відношенню до своїх колег. Це виражається в ласкавих дотиках і погладжуваннях, які іноді виглядають дуже відвертими.

Не дивно, що в нинішньому парламентському скликанні вже стався бебі-бум, про який ми писали напередодні. Поповнення очікується, як в партії БПП, так і в Радикальної партії Олега Ляшка.

Куди очі дивляться

Як відомо, службові романи дуже часте явище в стінах парламенту, а перші ластівки відносин виникають якраз між справою, коли депутати голосують або обговорюють ті чи інші законопроекти.

Знай.ua створив спеціальну добірку фотографій про те, що роблять народні обранці під час роботи, коли думають, що їх ніхто не бачить.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найчастіше робочий процес депутатів скрашує соціальна сесь Facebook, таке відчуття, що вони в ній знаходяться завжди і навіть спілкуються там, а не особисто, перебуваючи в одному залі.

Рада більше схожа на комп'ютерний клуб за інтересами

Якщо хтось просто спілкується, то є й такі парламентарі, які із задоволенням розглядають красунь в інтернеті, ставлячи їм лайки. Як це робив член партії «Самопоміч» Сергій Опанасенко, який зручно розвалившись у кріслі, милувався найсексуальнішою жінкою на фотографії.

І нехай весь світ зачекає...

Більш досвідчені парламентарії вважають за краще дивитися на жіночу красу ні на фотографіях, а наживо. Благо зручних моментів у Раді більш ніж достатньо.

Олена Кошелєва вміє привернути до себе увагу

Іноді дуже важко відвести погляд і дивитися точно в очі народному депутату від Народного Фронту Вікторії Сюмар.

Дивись в очі!

Ну, а якщо побігав по фракціям і в результаті опинився в Опозиційному Блоці, то нічого не залишається, як сидіти на самоті і малювати.

Наталія Королевська про щось сильно задумалася, малюючи дивні знаки. Цікаво, щоб сказав психолог, якби побачив це «творчість» нардепа.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що нардеп Радикальної партії вагітна від депутата БПП.

Також ми писали, що депутати змінять систему голосування, а Тимошенко втратила близьку людину.