Білий дім ухвалив рішення про зняття санкції з керівника Роскосмосу Дмитра Рогозіна

Таке рішення американська влада ухвалила у зв'язку з роботою космічного агентства NASA. Про це під час свого виступу повідомляли директор відомства Джим Брайденстайн.

У повідомленні наголошується, що близько тижня тому директор відомства зустрівся з Рогозіним під час своєї поїздки на космодром Байконур. Це була його перша зустріч з керівником Роскосмоса.


Зараз же Джим Брайденстайн хоче бачити керівника російської корпорації в США, щоб обговорити цілу низку питань. Відомо, що сам Рогозін потрапив в топ високопоставлених російських чиновників, яким заборонений в'їзд в США. У 2014 році по відношенню до нього були застосовані “кримські санкції”. Це необхідно для того, щоб зустрітися з представниками NASA.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

“Для того, щоб генеральний директор Роскосмосу Дмитро Рогозін зміг відвідати США, ми провели роботу по ряду напрямків. Нам вдалося домогтися його тимчасового виведення з тим, щоб він прибув сюди і зустрівся з представниками NASA, а також з деякими нашими підрядниками”, – прокоментував ситуацію Брайденстайн.

Нагадаємо, раніше головного прихвосня Аксьонова затримали в Москві.


Як повідомляв портал "Знай.uа" на Саакашвілі намагаються повісити вбивство. Прокуратура Грузії заявила, що розкрила учасників підготовки вбивства грузинського бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі. Повідомляється, що до нього причетний колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі.


"Знай.uа" писав, "якщо нас виключать, то ми вийдемо самі": Лавров дав майстер-клас по логіці, Європа в подиві. Якщо в Європейській Раді піднімуть питання про виключення Росії, то її представники не будуть чекати офіційного рішення, а самі заберуться. Про це в інтерв'ю російському виданню заявив глава Міністерства закордонних справ Сергій Лавров.