Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, намагаючись в черговий раз здаватися ближче до народу, став об'єктом обговорення в соціальних мережах

Ляшко

2 листопада народний обранець опублікував фотографію з припискою про те, що нардепа хвилює проблема народжуваності в Україні.

На знімку він стояв з жінкою, яка була з коляскою. За словами Ляшка, самі українці постійно скаржаться на мізерну соціальну допомогу від держави за народженням малюка.

В соціальній мережі цей пост сприйняли абсолютно з іншого боку. За словами коментаторів, на фото у жінки дорога коляска, тому про яку матеріальної допомоги може йти мова. Напевно, ця жінка на фото не потребує цих грошей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Ляшко

"У неї коляска Bugaboo. така для двійнят 2000 (дві тисячі доларів) коштує)) і дійсно, за таку державну допомогу не купиш", — написала одна з коментаторів. Також більшість користувачів схиляються до думки, що постановочна фотографія, а коляску взяли для зйомок.

"Олег Ляжко не дарма позує поруч", — висловлюють свою думку українці. Також під постом почалася ціла дискусія з приводу того, як можна нормально виростити і народити дитину з такою матеріальною підтримкою держави.

"Якщо б мій чоловік не пахав по 2 зміни на заводі, то жили б ми Божим духом. Подивіться на ціни на памперси, на суміші. Як жити? 900 грн в місяць на маленької дитини, яка їсть тільки суміш", — діляться українці своїми проблемами.

Нагадаємо, раніше депутат і активіст влаштували масову бійку в ефірі: хто кого бив і за що.

Як повідомляв портал "Знай.иа" під Києвом жорстоко побив нардеп голови сільради і спалив його автомобіль.


"Знай.иа" писав, найбільш ефективно критика про підвищення тарифів виходить сьогодні у Ляшка – експерт.