Націоналістичні партії та організації заявили про підтримку кандидата від "Свободи" висунули єдиного кандидата у президенти, який представлятиме організацію на виборах 2019 року, це Руслан Кошулинський.

Як зазначено на офіційному ресурсі "Свободи", крім лідера Олега Тягнибока її підписав голова партії "Правий Сектор" Андрій Тарасенко, очільник Організації українських націоналістів Богдан Червак, лідер руху "С14" Євген Карась та голова Конгресу українських націоналістів Степан Брацюнь.

"Підписанти наголошують: необхідно зупинити наступ реваншистських сил на президентських та парламентських виборах. Саме тому вони підтримують Руслана Кошулинського як кандидата на посаду президента та закликають до цього всіх українців", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Підтримати кандидатуру Кошулинського вже погодився Дмитро Ярош, але поки офіційного підпису не ставив. Кілька днів тому Тягнибок запевняв: на вибори сам іти не збирається.

Цікаво, що заступник голови партії ВО "Свобода" Руслан Кошулинський у минулому скликанні Верховної Ради був віце-спікером. Три роки тому став депутатом Львівської облради.

Дивіться: хто балотуватиметься на виборах президента у 2019 році?

Нагадаємо, у Росії збираються закрити Азовське море.Як повідомляв "Знай.ua", юристи викрили таємний план Януковича. Також "Знай.ua" писав, у США заговорили про головне завдання світу.