Народних депутатів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна виключили зі складу фракції політичної партії "Опозиційний блок".

Про це заявив співголова депутатської фракції парламенту "Опозиційний блок" Олександр Вілкул під час свого виступу у Верховній Раді 20 листопада.

"Півгодини тому закінчилося засідання фракції «Опозиційний блок», на якому було виключено з лав фракції Бойка Юрія Анатолієвича та Льовочкіна Сергія Володимировича", — сказав Вілкул.

До речі, не так давно, активісти проекту "Зупини лося!" провели рейд біля будівлі Кабміну й українського парламенту, розповівши нардепам, їхнім охоронцям і водіям про правила дорожнього руху, які регламентують паркування автомобілів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наклейку "Зупини лося" отримав і автомобіль кортежу нардепа-опоблоківця Юрія Бойка, який припаркувався на тротуарі, не залишивши необхідного простору для руху пішоходів. Після цього автомобіль виїхав, а через деякий час знову припаркувався вже без наклейки, але порушивши ті ж вимоги ПДР.

"Я ж не буду світити проблему, чому я тут. У порядку порушення закону України про держтаємницю, а якщо я вам скажу - мені доведеться вас застрелити тому, що ви, може, москальские шпигуни", - заявив охоронець Бойка у відповідь на претензії активістів.

Дивіться: Куди літають на власних лайнерах Бойко, Кличко та Льовочкін?

Нагадаємо, Угорщина може перешкодити України вступити до НАТО.Як повідомляв "Знай.ua", Рада Євросоюзу із закордонних справ обговорила ситуацію в Азовському морі і вирішила ініціювати прийняття конкретних контрзаходів щодо країни-агресора Росії. Також Знай.ua писав, що водіям випишуть нові штрафи.