У Кремлі заявили про "втручання" у вибори президента Інтерполу "фаворитом" вважають генерал-майора російської поліції, а також віце-президента організації Олександра Прокопчука.

Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Таким чином довірена особа Путіна прокоментував звернення чотирьох сенаторів США до президента Америки Дональду Трампу і Генеральної асамблеї Інтерполу про те, щоб вони завадили росіянину зайняти цей пост.

"Мабуть, це своєрідне втручання у виборчий процес, вибори в міжнародній організації. А як це ще оцінити? Ось наочний прояв. Ми цього листа не бачили, ми читали відповідні повідомлення ЗМІ", - повідомив Пєсков.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Напередодні сенатори США Марко Рубіо, Роджер Уикер, Джин Шахін і Кріс Кунс закликали президента США і Генасамблею Інтерполу виступити проти обрання Олександра Прокопчука президентом Інтерполу.

Пєсков вважає, що ці дії можна назвати тиском. Однак зазначив, що вибори відбудуться і варто дочекатися результатів.

Раніше повідомлялося Російський генерал-майор Олександр Прокопчук, який був главою Інтерполу в Москві, а два роки тому був обраний віце-президентом міжнародної поліції, є головним претендентом на посаду глави Інтерполу, з-за чого розпалюються пристрасті в світі.

Україна і низка країн Європейського Союзу виступають проти кандидатури Прокопчука.

Нагадаємо, Україна не дасть путінським прихлебателям стати на чолі Інтерполу. Україна заблокує генасамблею Інтерполу – Аваков.

Як повідомляв Знай. ua, брат путінського шпигуна представляє Україну в Європі. Ігор Прокончук працює на Україну більше 10 років.

Знай. ua писав, що Путін спробував налякати світ черговим "гиперзвуковым пшиком". Варіанти вже обговорювалися на вищому рівні керівництвом Міноборони РФ.