Орендна плата за автомобіль, який використовує самопризначений голова Полтавської міськради Олександр Шамота згідно з договором між КП і міськрадою, становить 1,20 грн на рік, повідомив голова полтавської облорганізації СПУ Сергій Чередниченко, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті.

«Згідно з угодою між КП «МШЕД» (Комунальне підприємство" Міська шляхова експлуатаційна дільниця") і Полтавською міськрадою, орендна плата за автомобіль, який А.Шамота - т.в.о. міського голови, використовує в особистих цілях, становить 1,20 грн на рік. Більш того, машина використовується для перевезення тещі міського голови. Виходить, оренда авто бізнес-класу для чиновників - 1 грн, машина - для тещі ...», - сказав він в прямому ефірі на Facebook.

Оренда Тойоти Авалон на рік 1,20 грн ОДНА ГРИВНА 20 КОП Машина возить тещу Олександра Шамоти!

Geplaatst door Сергій Чередніченко op Dinsdag 20 november 2018

С.Чередниченко уточнив, що КП «МШЕД» зараз в стадії ліквідації, техніка повинна стояти на стоянці для збереження, при цьому автомобіль продовжують експлуатувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У зв'язку із цим, було складено звернення в поліцію. Наразі тривають слідчі дії.

«Слідчі з'ясовують обставини. Беруть коментарі у членів СПУ з приводу заяви, а також у водія автомобіля», - розповів С.Чередниченко.

Крім того, він нагадав, що раніше члени СПУ викрили самопризначене керівництво в підробці гербової печатки. Також було зареєстровано заяву в поліцію, проте через тиждень ніяких дій не вжили.

«Сьогодні влада в Полтаві - шарлатани і пройдисвіти, і їх злочинні дії покривають структури, які здавалося б покликані стежити за дотриманням справедливості і порядку в державі. Ми цілий тиждень чекали законні дії правоохоронців на мою заяву щодо фальсифікації гербової печатки Полтавської міської ради! За тиждень її навіть не внесли в ЕДРР. Прокуратура області (міста) блокує внесення заяви, а СБУ взагалі мовчить! Ці структури покривають злочини проти територіальної громади Полтави», - підкреслив він.