Про зняття недоторканності з депутатів говорили всі – від пересічних громадян до прокурорів, та на практиці це вийшла типова кругова порука. Так вважає лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

Він нагадає: це вже четверте поспіль відповідне подання Холодницького та Луценка, але Верховна Рада його все ніяк не підтримує:

"Нагадаю, що недавно не було підтримано подання Генпрокуратури про зняття недоторканності з колишніх регіоналів, а тепер опоблоковців Дунаєва ( лише 125 голосів "за"), Вілкула ( 137 - "за"), Колеснікова (163 - "за"). Сьогодні вже 4 подання щодо С.Березкіна з групи "Воля народу" і теж колишнього регіонала набрало лише 160 голосів!", - додав Томенко.

Політик також назвав основних противників зняття недоторканності:

- всі депутати Опоблоку, Відродження та Волі народу;

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

- практично всі депутати Радикальної партії Ляшка.

- 65 із 135 депутатів БПП;

- 38 із 81 депутатів Народного Фронту;

- 13 із 20 депутатів Батьківщини

- 9 із 25 депутатів Самопомочі.

"Отож, всі депутатські фракції та групи допомогли С.Березкіну ЗБЕРЕГТИ депутатську недоторканність. Отож, цілком очевидно, що дані голосування засвідчують: депутати зроблять все, щоб зберегти свій привілей, депутатську недоторканність. Переконаний, що в такому випадку діючі депутати, які вкотре ошукали суспільство не матимуть морального права знову обиратися до Верховної Ради!", - підсумував Томенко.

Дивіться: Чого чекати від виборів президента? Микола Томенко

Нагадаємо, елітний район Києва опинився в лапах забудовників.Як повідомляв "Знай.ua", Києву загрожує сценарій Сміли та Кривого Рогу із відключенням опалення. Також "Знай.ua" писав, із настанням відлиги та заторів на дорогах, київські чиновники "евакуювалися" в офшорні зони.