Знай.ua продовжує писати про любов народних депутатів до гарних і дорогих речей. Ми вже повідомляли про неймовірно дорогу сумку Олександри Кужель за 65 тис. доларів, про круті брендові речі її соратниці Олени Кондратюк, а також про найбільш ходовий бренд серед жінок парламентаріїв.

Варто відзначити, що більшість політиків слабкої статі, майже кожен день приходять з новими сумочками. Під кожен колір сукні у них свій аксесуар. Кореспондент Знай.ua зауважив, що лише член Радикальної Партії Альона Кошелєва приходить на роботу завжди з однієї і тієї ж сумочкою. У всякому разі, в цьому році вона свої звички не змінювала і завжди приходила з однієї і тієї ж сумкою.

Олену Кошелєву завжди можна побачити з однією і тією ж сумкою

Нам вдалося дізнатися, до якого ж бренду прикипіла нардеп. Вона ходить з міні-сумочкою італійської фірми Coccinelle, модель 2017 року. Нова вона коштувала близько трьохсот євро, зараз же ціна такої ж сумочки, але іншого кольору становить 190 євро (майже шість тисяч гривень).

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Фанатами цієї фірми, до речі, є знамениті актриси Ліндсі Лохан і Ніколь Річчі.

Молода і скромна

Як відомо, Олена Кошелєва - наймолодший народний депутат цього скликання. Їй 28 років. Справедливості заради варто відзначити, що поки ще за неї немає низки скандалів, що стосуються якихось дорогих речей. Єдине - вона була однією з перших під куполом, у кого з'явився iphone X.

У кулуарах подейкують, що Кошелєва зараз знаходиться в цікавому положенні від колеги по парламенту, члена БПП Давида Макар'яна, хоча це їй не заважає фліртувати зі своїми соратниками по партії.

Дівчина не страждає від нестачі чоловічої уваги

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч.

Також ми писали, що депутатки красуються животиками, в Раді назріває поповнення.

І ми нерідко повідомляли, що депутати розглядають інтимні частини тіла своїх колег і сидять в соціальних мережах.