Адвокат українського президента-втікача Віктора Януковича поділився деякими подробицями про стан здоров'я свого клієнта.

Горошинський розповів про травму екс-президента України під час спілкування з журналістами.

"За один день нічого не зміниться. Я цю інформацію, якщо і буду якось дізнаватися, то до кінця місяця, тому що для мене досить медичної документації. Ближче до дати засідання суду я буду цікавитися, що і як. За один день мало що зміниться" адвокат Горошинської

Крім того, адвокат розкрив невелику таємницю і розповів, скільки Януковичу знадобиться часу для повного відновлення.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Травма важка і допускає лікування близько місяця, якщо об'єктивно" адвокат

Нагадаємо, що колишній президент України Віктор Янукович потрапив на лікарняне ліжко за кілька днів до того, як повинен був сказати останнє слово в українському суді. Він є обвинуваченим у справі про державну зраду. Стало відомо про його стан.

Адвокат екс-президента розповів, що Віктор Янукович через травми не може навіть самостійно вставати з ліжка і пересуватися. Про це адвокат Олександр Горошинський заявив у понеділок, 19 листопада, в Оболонському суді Києва.

За словами Горошинского, йому вдалося вийти на зв'язок і коротко особисто поспілкуватися зі своїм клієнтом в московській лікарні лише в суботу, 17 листопада, на другу добу свого перебування в Росії. До цього він не мав можливості навіть поговорити з Януковичем.

На руках Горошинської має довідку лише про попередній діагноз Януковича. Остаточний, за його словами, буде встановлено лише днями. Попередньо лікування екс-президента займе не менше 2-3 тижнів.

Раніше Знай.uа повідомляв, що мережу жахнуло останнє фото президента-утікача.

Також Знай.uа писав, що український екс-президент-утікач Віктор Янукович потрапив в Москві в реанімацію.