Всі ідеали, заради яких тисячі людей виходили на Майдан під час Революції Гідності, протягом 5-ти років сплюндрувала влада – об суспільно важливі національні цінності просто "витерли ноги". У цьому впевнений лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"Майдани не можна зібрати за гроші або на замовлення й не кожна акція протесту проти "злочинної влади" може стати Майданом, бо ідеї, а не жага влади чи політична ненависть і є головною рушійною силою правдивого, суспільного поступу. Проте, нині маємо всі підстави твердити, що моральні постулати, кадрові призначення та вчинки "майданної влади" є радше продовженням ментальності попереднього режиму Януковича, аніж очікуваної суспільством нової влади, яка шанує і підносить гідність людини і національну гідність понад усе", - зазначив політик.

Томенко вважає, що дехто банально скористався ситуацію з власної вигоди, аби тихцем просувати бізнес і заробляти гроші:

"Кадрові призначення своїх, просування власного бізнесу, цинізм і марнославство - все це, означення поведінки нинішньої влади, яка прямо суперечить очікуванням громадян після Майдану. "Владні герої Майданеу" за 5 років "мужньо і послідовно" колекціонували гроші, посади, іменні пістолети, звання і нагороди... І при цьому вчили простий народ, що "героям Майдану" це дозволено, бо вони фінансували і підтримували Революцію Гідності, а нині захищають Україну від Путіна. Отак, за ці роки й сталося, що Україна пройшла пятирічний шлях від Революції Гідності до утвердження Влади Негідників", - додав Томенко.

На думку лідера "Рідної країни", змінити ситуацію реально тільки за допомогою проведення демократичних виборів, прибравши з влади тих, хто не працює заради народу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я прихильник демократичного, виборчого шляху зміни влади, бо ще один Майдан, за сьогоднішніх обставин, може стати новітньою Коліївщиною. Віримо в Україну", - підсумував він.

Дивіться: За що ми платимо депутатам? Микола Томенко

Нагадаємо, Томенко пояснив, чому досі не ухвалили закон про зняття недоторканності з депутатів.Як повідомляв "Знай.ua", Київ опинився на межі техногенної катастрофи. Також "Знай.ua" писав, елітний район Києва окупували забудовники.