Керівник Інституту психології ім. Костюка Сергій Максименко вважає, що більшості українських політиків та інших державних діячів потрібно пройти психіатричну експертизу.

За його словами, деякі нинішні політики ведуть себе не зовсім адекватно, тому слід задуматися про впровадження нової законодавчої норми, повідомляє Politeka.

"Сьогодні не існує подібної законодавчої норми, згідно з якою потенційні кандидати в президенти і депутати показували би довідку від психіатра про стан свого здоров’я. Але вона потрібна українському суспільству. Нинішні політики поводяться не завжди адекватно. І на мій погляд, не тільки політики, а й усі державні службовці повинні проходити психологічну і психіатричну експертизу", - пояснив Максименко.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він додав, що сьогодні в Україні є певні політики, які потребують психологічної допомоги. Це, за його словами, можна визначити по мові, жестикуляції і масі інших малопомітних звичайним людям ознаками.

"Спостерігаючи за нашими політиками в Парламенті і на телевізійних ток-шоу, я помічаю у деяких з них психологічні відхилення. Потрібно розуміти, що депутати і представники влади такі ж люди, які мають свої страхи, стреси, невирішені внутрішні конфлікти, і іноді, як і всі ми, вони потребують допомоги фахівців-психологів", – підсумував експерт.

Дивіться: Вам так не жити. Інстаграми дітей чиновників

Нагадаємо, стало відомо, як витратять державний бюджет у 2019 році. Як повідомляв "Знай.ua", українцям зізналися, скільки Путін віддав за Крим. Також "Знай.ua" писав, депутати подарували Путіну Крим на очах у всієї України.