Російський МЗС повідомляє, що нові штрафи від Сполучених Штатів Америки - це незграбна заявуа. Підопічні Лаврова заявили, що нові санкції свідчать про підтримку сирійських терористів, а також заважає Сирії "відновлюватися".

Ця заява опублікована на офіційному сайті зовнішньополітичного відомства Російської Федерації.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

"Спроби пред'являти звинувачення у сприянні постачання нафтою Сирії, збройні сили якої вже восьмий рік борються з терористичною агресією, виглядають як заяву про підтримку терористів і в той же час спробу перешкодити відновленню розореної країни, жителі якої позбавлені світла і тепла. Хіба США хочуть саме цього?", – наголошується в заяві.

Антиросійські санкції
Антиросійські санкції

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому у відомстві Сергія Лаврова вважають, що введення Вашингтоном нових санкцій проти Росії "все більше нагадує рутину".

Варто нагадати, що Росія не залишає надій будь-яким способом узаконити нахабну окупацію українського півострова Крим. Про це в одному з нещодавніх інтерв'ю заявив заступник міністра з тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак. За словами Гримчака, російська столиця опустилася навіть до мерзенного хабара. Кремль намагався підкупити українського президента Петра Порошенка досить великою сумою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на заборони і санкції, на всесвітньо відомому торговому майданчику Amazon.com продаються товари з символікою "ДНР". З цього приводу посольство України в США звернулося до засновника інтернет-магазину Джеффа Безоса "з наполегливим закликом" зняти з сайту такі товари.

Крім Amazon.com аналогічне "лист щастя" було відправлено та керівництву компанії eBay Inc - повідомляє Посольство України в США на сторінці в Facebook.

Нагадаємо, зашморг на шиї затягується: США обклали Росію новими санкціями.

Як повідомляв Знай.uа рахунок пішов на дні: в ЄС готують жорстку відповідь Путіну за Азовське море.

Знай.uа писав, не пустять за кордон: податківці змінили правила гри для українців.