Радикальна партія опинилася в центрі скандалу після побиття журналіста одного з українських телеканалів. Справа в тому, що в цій дії брала участь член цієї політсили Оксана Корчинська. Лідер партії Олег Ляшко не став підбирати вирази, коментуючи цей інцидент, і просто сказав, що у неї «поїхав дах».

Кот з дому - миші в танок

Взагалі варто сказати, що і інші однопартійці головного радикала, поводяться дивно, коли його немає поруч. Кореспондент Знай.ua на цьому пленарному тижні спостерігав картину в сесійній залі, що без свого лідера члени Радикальної партії зайняті всім чим завгодно, але не роботою на благо Батьківщини.

Наприклад, новоспечений народний депутат Олександр Гулак, який неофіційно є начальником охорони Ляшка та його водієм, все ще не освоївся на новому місці і почувається під куполом «не в своїй тарілці». Коли шефа немає поруч, він дозволяє собі задрімати на кілька хвилин прямо на робочому місці.

Попрацювали - можна і поспати

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Найближча соратниця Ляшка Валерія Заружко, про різні сумки якої, ми неодноразово писали, коли лідера партії немає поруч, видно хвилюється і приймає якісь таблетки або вітаміни.

Придумувати закони для українців - нервова робота

Хтось, не змінюючи себе, продовжує моніторити не законодавчі акти, а простори інтернету.

Мабуть, всесвітня мережа цікавіше, ніж робота в парламенті

Ну, а наймолодша народна депутатка Альона Кошелєва, під час відсутності Олега Ляшка користується великою увагою у чоловічої частини своїх соратників. Не минає і дня, щоб хтось з однопартійців не сказав їй комплімент.

На наймолодшу депутатку звертають увагу далеко не наймолодші депутати

Як видно депутати не дарма вибрали собі саме цю політичну силу, так як їх підхід до роботи, крім як радикальним і не назвеш.

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутатки красуються животиками, в Раді назріває поповнення.

Нагадаємо, що депутатки спеціально купують дешеві аксесуари, щоб не дратувати українців.

Також ми писали про інтимні дотики, амурні справи і витончені вигини - чим займаються депутати під час роботи.