В Грузії, за результатами підрахунку 100% голосів, новим президентом стала незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі.

Згідно з результатами ЦВК Грузії, за Саломе Зурабішвілі проголосували понад 59% виборців.

Відомо, що у президентській гонці Зурабішвілі підтримувала правляча партія Грузинська мрія. Про це стало відомо завдяки повідомленням грузинських ЗМІ.

А ось кандидат від опозиційної партії Єдиний національний рух Грігол Вашадзе отримав 40,48% голосів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто нагадати, що після закриття виборчих дільниць у неділю, 28 жовтня, соціологи оголосили результати екзит-полів президентських виборів в Грузії. Про це повідомляє телеканал Руставі-2. За даними екзитпола Edison Research, кандидат у президенти Грігол Вашадзе і його суперниця Саломе Зурабішвілі отримали рівну кількість голосів - 40%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Грузії на президентських виборах, за останнім підрахунком голосів на 96,4% виборчих дільниць, ні один з головних претендентів на пост глави країни не набрав необхідної для перемоги в першому турі кількості голосів. Про це свідчать дані на сайті Центрвиборчкому країни.

У другий тур виборів президента Грузії вийшли з практично рівними результатами: Саломе Зурабішвілі, яку підтримує правляча партія "Грузинська мрія", - 38,6% голосів, і представник опозиції "Єдиний національний рух" Грігол Вашадзе - 37,7%.

Нагадаємо, Саакашвілі приголомшив заявою, повернення близько і це буде фурор.

Як повідомляв Знай.uа Саакашвілі закликав бунтувати проти виборів президента.

Знай.uа писав, Путін переклав провину за Керченську кризe з хворої голови на здорову.