Президент Франція Емануель Макрон та канцлер німеччини Ангела Мерель провели перемовини з Володимиром Путіним через агресію в Азовському морі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Російські пропагандисти відразу ж повідомили, що у ході зустрічі Путіна намалював схему конфлікту російських військових з українськими для Меркель та Макрона.

У свою чергу прес-секретар Путіна Пєсков додав, що володар Кремля дав відповідь на всі питання, які цікавили Макрона та Меркель.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Схематично теж продемонстрував, таку схему він намалював дійсно", - сказав представник Кремля.

Разом з тим варто відзначити, що в ході засідання "Великої двадцятки" в столиці Аргентини Володимир Путін разом з Еммануелем Макроном обговорили військовий конфлікт на території України і Сирії, говориться в прес-службі Кремля.

"Нам є що обговорити, де спільно попрацювати, і я радий цій можливості – обговорити це з вами на полях саміту "Двадцятки". Зокрема, це стосується ситуації в Сирії. Ми бачили, що після дуже корисною зустрічі в Стамбулі ситуація змінилася. І природно, це стосується ситуації в Україні, особливо з огляду на події останніх кількох днів, і природно, ми хотіли б обговорити тему виконання Мінських угод", – заявляє президент Франції.

Крім того варто додати, що президент США Дональд Трамп розчарувався в синхронному перекладі під час вітальної промови аргентинського колеги Маурісіо Макрі в ході самміту "Великої двадцятки" (G20).

За словами американського президента, він набагато краще сам зрозумів слова глави Аргентини, ніж у інтерпретації.

"Але все нормально", — зазначив він, кидаючи приймач для синхронного перекладу на підлогу.

Потім глава держави незворушно продовжив свою промову. Звісно ж ця подія не залишилась без уваги світової громадськості, зокрема користувачів соцмереж.

Користувачі Twitter відзначили, що американський президент сам винен, оскільки тримав пристрій для переведення неправильно. Інші вказали на те, що Трампу повинні були видати гаджет, який не був би таким великим. Деякі також написали, що глава держави просто залишив його на підлозі, так як поруч не виявилося людини, якій можна було б віддати пристрій.

Нагадаємо, Трамп принизив Путіна на G20.

Як повідомляв "Знай.ua", Меркель жорстко поставила Путіна на місце.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп у всіх за спиною злигався з Путіним? Про що потай поговорять президенти.

Скасована зустріч Трампа і Путіна на G20: справа в українських моряків?