Опозиціонерка Ольга Курносова поділилася своїм прогнозом для Росії після смерті чинного президента Путіна. За її словами, іншого виходу, окрім покращення відносин РФ із Заходом не існує.

Курносова стверджує, що нині на чолі країни стоять олігархи, пише “Обозреватель” з посиланням на місцеві ЗМІ.

"Коли наступають на їх гаманець... насправді, Захід діє вірно. Вони беруть їх за найдорожче, майже за "фаберже". У їхньому гаманці все й зосереджено, – заявила опозиціонерка.

Ольга Курносова вважає, що нинішній президент РФ створив у країні карикатуру сталінського режиму. Система, яку створив Путин – невдала копія системи Сталіна.

Ревні зрушення, про які йоговорить опозиціонерка відбуваються вже зараз. У російській столиці готові розглянути пропозиції щодо обміну полонених українських моряків, яких атакували військові РФ у Керченській протоці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на невигідне становище в зв'язку з останніми подіями, Росія продовжує, як казав класик, “виляти як маркитанський човен” у пошуках хоч якихось важелів впливу на країни, які загнали її в кут. Так, слідом за Сергієм Лавровим, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що після запуску газопроводу “Північний потік-2” Росія не збирається припиняти транзит газу через Україну.

Також Знай.uа повідомляв, що американські військово-морські сили приступили до розробки малопотужних ядерних боєголовок, які будуть розміщені на балістичних ракетах атомних субмарин.

Раніше "Знай.uа" писав, що гібридна хімічна війна Росії проти України триває, в нашу країну тисячами тонн завозять контрафактні мінеральні добрива, які нищать врожаї, виснажують грунт і труять українців.