Росія здивувала черговим маразмом. Неадекват цього разу пролунав з вуст екс-президента, а нині – прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва. Медведєв заявив в прямому ефірі одного з пропагандистських каналів, що санкцій проти України РФ не зніме, якщо Україна не піде на аналогічний крок першою.

Медведєв, у розмові з місцевими журналістами, заявив, що санкції, які ввела Росія, торкнуться багатьох бізнесменів і політиків з України.

Слідом за цим дружок Путіна поставив відкритий ультиматум, який звучить так: щоб Росія скасувала санкції проти України, Україна повинна зняти санкції першою.

Російський чиновник в ході спілкування з місцевими телеканалами та журналістами прокоментував загострення відносин з Україною і заявив, що введені Москвою санкції є чутливими для значної кількості українських бізнесменів і політиків.

Медведєв заявляє, що російський ультиматум полягає в тому, що санкції проти України не будуть скасовані рівно до тих пір, поки українська влада не зроблять перший крок назустріч Росії - не скасують свої санкції на адресу Москви.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Більш того, Медведєв наполягає, що санкції Росії спрямовані проти тих українців, хто скомпрометував себе" і "завдає шкоди" російській державі.

Українці в соціальних мережах з іронією поставилися до слів Медведєва.

"А коли вже санкції проти Медведєва введуть?" "Медведєв? Воно ніхто і ніщо ще до президентства було, а тепер тим більше". "Ну, коротше, у немитих расеян нічого не змінюється. Грошей немає, але ви тримайтеся там", - відписалися наші співвітчизники в соцмережах.

Як раніше повідомляв Знай.uа, пропагандисти Путіна зганьбилися новим фейком про "бідного українця".

На Першому каналі Росії запустили черговий маніпулятивний сюжетут про життя в Україні після Євромайдана. Мешканцем Кривого Рогу, який скаржиться на "суворі реалії", виявився корінний білорус.

Фейк розкрив російський блогер Ілля Варламов. Тоді інформація з'явилася на сайті білоруського видання. Журналісти знайшли героя сюжету і поспілкувалися з ним, передає "Наша Ніва".

Як повідомляв портал "Знай.uа" раніше намісник Почаївської лаври, що належить Українській православній церкві Московського патріархату, оприлюднив скандальну заяву про Порошенка. За його словами, Президент України нібито був іподияконом УПЦ МП. Як відомо, цієї конфесії приписують тісну співпрацю з російськими спецслужбами.

"Знай.іа" писав, що британське видання The Times опублікувало інформацію про пропагандистських епізодах у мультфільмі "Маша і Ведмідь".