Президент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив, що Сполучені Штати Америки збираються вчинити державний переворот в Боліваріанській Республіці.

Про це повідомляє інформагентство Венесуели AVN.

За словами Ніколаса Мадуро, Білий дім має намір зруйнувати демократичне життя Венесуели і його метою є "переворот проти конституційного режиму".

Президент Венесуели пообіцяв найближчим часом організувати прес-конференцію, на якій розповість про "розкриті їм плани США".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Сьогодні Білим домом координується спроба зруйнувати демократичне життя Венесуели, там планують влаштувати переворот проти демократичного та вільного конституційного режиму, існуючого в нашій країні", – заявив Мадуро.

Раніше США ввели нові санкції проти Венесуели. Вони охоплюють експорт золота з цієї країни. Це пов'язано з тим, що в США вважають, що режим президента Мадуро і його наближені причетні до розкрадання багатств Венесуели у власних корупційних цілях".

Влітку 2018 року на президента Венесуели Ніколаса Мадуро вчинили замах. Сам президент не отримав травм, але від вибуху постраждали 7 солдатів. Вибух стався, коли Мадуро виступав в Каракасі на церемонії на честь 81-ї річниці створення Національної гвардії.

Сам Мадуро пізніше розповів, що почув поруч великий вибух. Трохи пізніше стався другий вибух.Міністр зв'язку Венесуели Хорхе Родрігес заявив, що замах здійснили за допомогою безпілотників з вибухівкою.

Нагадаємо, після скандалу з Петровим і Бошировим Путіну підкинув проблем ще й Моїсеєв. Він встиг "наслідити" в Польщі, Болгарії, України, Молдови та Сербії.

Як повідомляв Знай. ua, Надія Савченко оголосила голодування. Нардеп збирається повністю відмовитися від їжі і води.

Знай. ua писав, що путінські головорізи облюбували ще одну країну. Росія на чолі з президентом Володимиром Путіним активно підтримує Халіфа Хафтара.