Якщо ви не вмієте гуляти на широку ногу, запитайте у мера Жмеринки, він розповість у подробицях. Навіть звичайний, другорядний захід чиновник перетворює на шоу – з церковними представниками та іконами.

"Нічого незвичайного. Просто мер Жмеринки святкує День місцевого самоврядування", - написав блогер Михайло Шнайдер в коментарі до фото.

"Важливим здобутком сьогодні є співпраця між містом та районом, тому зі словами привітань звернувся до присутніх голова районної державної адміністрації Олег Легеза. Очільник району вручив першому заступнику міського голови Анатолію Білоусу Почесну грамоту та ікону Божої Матері", - хизуються на офіційному сайті міськради.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Цікаво, що свого часу у Жмеринці на Вінниччині перший заступник міського голови Олександр Фурман вдарив депутата міськради від партії “Укроп” Ольгу Пащук. Місцеві ЗМІ повідомляють, що конфлікт почався під час сесії, коли на розгляд винесли питання про підвищення надбавки і премії міському голові Анатолію Кушніру. Більшість депутатів, включаючи самого мера, підтримали відповідне рішення.

Після сесії біля мерії перший заступник міського голови побив жінку-депутата, в результаті чого Пащук отримала струс мозку, забій хребта і перелом руки.

Наприкінці сесії депутатка від “Укропу” почала вимагати копію протоколу у секретаря міськради Ірини Попик. Однак та вийшла із зали, а Пащук заявила, що напише заяву в поліцію про зникнення секретаря.

Коли ж вона виходила з будівлі міськради, її на сходах наздогнав заступник міського голови Олександр Фурман і вдарив в обличчя. Жінку зі струсом мозку, забоєм хребта і переломом руки забрали до лікарні. Чи викликали поліцію – невідомо. Численні повідомлення у ЗМІ про побиття депутатки жмеринський чиновник не коментував і не спростовував.

Дивіться: Відео після побиття Фурманом депутата Пащук О.В

Відео після побиття Фурманом жінки-депутата Пащук О.В.

Geplaatst door Анатолій Осаулов op Donderdag 14 december 2017

Нагадаємо, Україну та Швейцарію порівняли на прикладі міністрів. Як повідомляв "Знай.ua", у мережу виклали "одкровення" одіозного депутата, яким позаздрить навіть Кличко. Також "Знай.ua" писав, Яценюк збирається повернутися у велику політику.