Виборча кампанія ще не почалася, але багато політиків вже зараз роблять заділ на майбутнє. Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, голова партії «Громадянський рух «Рідна країна» Микола Томенко, а також керівник Європейської партії Микола Катеринчук вирішили об'єднатися і разом брати участь у майбутніх президентських та парламентських виборах.

«Потрібно об'єднуватися за цінності, об'єднуватися за країну. І таке конструктивне ідеологічне об'єднання дасть позитивний результат, - оголосив Микола Томенко. - Наша пропозиція об'єднатися знайшло реальний відгук в команді Анатолія Гриценка".

Також в їх команді присутній лідер руху Хвиля Віктор Чумак

Микола Катеринчук так само висловився, що майбутній Президент повинен мати відповідний ситуації в країні досвід і військову освіту.

«Під час військових дій президент повинен мати військову спеціалізацію і освіту, досвід, аналітичне бачення ситуації", - сказав він, нагадавши всім про те, що у Гриценка за плечима досвід керівництва Міністерством оборони.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Сам же майбутній кандидат у Президенти зізнався Знай.ua, що не планує в процесі виборів відмовитися від своїх намірів на користь будь-якого іншого кандидата.

«Коли ми бачили, що рейтинг Садового і «Самопомочі» вдвічі вище, я приходив на переговори з пропозицією закрити партію «Громадянська позиція» і вступити в їх команду, - повідомив нам Анатолій Гриценко. - Але зараз час говорить про те, що з такою кількістю людей, які нас підтримують, ми можемо йти тільки вперед».

Анатолий Гриценко уверен в своих силах

Також Гриценко відкинув усі нападки людей, які його вважають технічним кандидатом.

«Я кандидат технічних наук, а технічним кандидатом не був і ніколи не буду», - резюмував політик.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав про те, що вибори в Україні під загрозою зриву.

Також ми повідомляли, що у Гриценка розповіли про роль Вакарчука на виборах. Пізніше Гриценко розповів про тривожному майбутньому українців.