Державне агентство водних ресурсів довірило посаду начальника басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу і Сяну Андрію Ковтуну.

Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради, заявив: "Цінні кадри Януковича повертаються на Львівщину".

До цього Ковтун працював заступником начальника БУВР (басейнового управління водних ресурсів). 4 грудня 2018 перший заступник голови Держводагентства України Михайло Юрійович Хорев представив нового начальника колективу управління.

Андрія Ковтуна він охарактеризував як вмілого керівника з досвідом роботи більше 20 років.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У 2013-2014 роках Ковтун Андрій очолював Бродівський РДА.

"Оскільки моє звернення на адресу голови Державнго агентства водних ресурсів України Ірини Овчаренко, навіщо призначати на такі відповідальні посади осіб, безпосередньо пов'язаних з режимом президента-злочинця, залишилося без розгляду, маю питання до пана Остапа Семерака, шанованого мною члена Кабінету Міністрів України, який очолює Міністерство екології та природних ресурсів України. Невже у підзвітної Вам галузі стільки незамінних кадрів, що слід користуватися тими, хто вірно служив режиму в буремні дні кінця 2013-початку 2014 років?", - зокрема зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фашисти збиралися виготовити кліматичне зброю, щоб вбивати без війни", тому улюблене місце мольфарів і їх здібності були ласим шматком. Але українські гори не такі прості, як здаються. Гітлер і його люди, на щастя, туди так і не дісталися.

Як повідомляв портал "Знай.uа"чоловік сидів у в'язниці з Януковичем у 1967 році, коли того кинули за ґрати за пограбування. Тоді екс-президенту присудили три роки позбавлення волі, проте він вийшов через півтора по амністії.
"Знай.uа" писав, що голову фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула висунутий кандидатом в президенти на виборах, які мають відбутися в березні 2019 року.