МВФ прийняв доленосне для України рішення відкрити нову 14-місячну програму підтримки економічної політики stand-by.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства фінансів України на офіційній сторінці в Facebook.

Загальний розмір коштів за програмою – 3,9 млрд доларів. Перший транш обсягом 1,4 млрд доларів повинен надійти в Україну до 25 грудня.

"Кошти вже надходять в бюджет України і допомагають нам забезпечити макрофінансову стабільність, а це особливо важливо напередодні складного виборчого року", – наголосила міністр фінансів України Оксана Маркарова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що вперше за 10 років: Нацбанк отримав рекордний прибуток, поки українці зводять кінці з кінцями. Національний банк прогнозує за результатами 2018 року рекордний показник прибутку банківської системи України, за термін понад 10 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, державний "Ощадбанк" попередив клієнтів про шахраїв. Вони розсилають СМС-повідомлення з метою виманити особисті дані і гроші. Шахраї представляються співробітниками банку.

Також портал Знай.uа писав, що з лютого 2019 року українці зможуть перераховувати валюту зі своїх карткових рахунків за кордон без обмежень.