Геріатричний пансіонат, село Іванків, Житомирської області. Олег Ляшко вітав бабусь і дідусів, які там лежать, і медичний персонал з Днем Святого Миколая з подарунками.

"Просто подивіться це відео. Він крутіший за Кашпіровского і Вольфа Мессінга. Заряджає людей енергією. Тут тільки голос, Ляшка на відео нема. Знімав Ганну Андріївну з Черняхова. Вона - фантастичний слухач. І коли дивишся в її очі - розумієш, чому стільки людей за нашого Олега, що б проти нього не робили" - написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Лозовий.

"Пускай континенты пылают, а мы победим, все равно" - додав він.

просто подивіться це відео. він круче Кашпіровского і Вольфа Мессінга. заряджає людей енергією. тут тільки голос,...

Geplaatst door Андрій Лозовий op Woensdag 19 december 2018

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олег Ляшко зазначив, що приїхав поспілкуватись зі старенькими в день народження його дочки:

"У тому парламенті балачок багато, а толку мало", - кажуть мені оці чудові жіночки - пані Антоніна та пані Тетяна у Рівненському хоспісі. Одна з них отримує пенсію 1500, а за комуналку мусить віддати 1200 грн. Субсидію не дали. А за що купувати їжу, ліки? Саме тому, коли прийду до влади, першим ділом скорочу вдвічі кількість депутатів, а пенсії вдвічі підійму. При мені ліки будуть доступними, а тарифи справедливими. А чиновників змушу прожити на мінімалку - подивимось, скільки витримають.

Geplaatst door Олег Ляшко op Woensdag 19 december 2018