Російський журналіст спрогнозував можливі наслідки повномасштабного вторгнення армії Путіна на територію України.

російські військові
російські військові

Про це повідомляє "Ехо Москви".

У рамках розмови російський журналіст Матвій Ганапольський заявив, що в разі вторгнення Росії в Україну проти російських військ розгорнеться партизанська війна.

"Ця війна перетвориться на партизанську. І доля Кримського моста тоді буде вирішена просто в перші дні. Взагалі, напад Росії на Україну - це миттєве зникнення Кримського моста. З нього і почнуть", - вважає він.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Журналіст закликав російську розвідку об'єктивно оцінити шанси РФ в Україні.

"Я звертаюся до Кремля, до розвідки кремлівської і так далі. Ви там, барани, менше дивіться Соловйова-Кисельова і ось ці передачі розважальні ваші, де ви себе заспокоюєте, які ви сильні. А ви, будь ласка, розгорніть в Україні адекватну розвідку і трошки поцікавтеся, взагалі, що тут відбувається в Україні. І що Україна з себе зараз представляє. Будь ласка, не зробіть фатальної помилки. Навіть не для України. Україна зникне, але разом з Росією, це я вам гарантую. Просто я це знаю. на жаль, так і буде ", - підкреслив Ганапольський.

Нагадаємо, військовий експерт прокоментував імовірність повномасштабного вторгнення Путіна на територію України та початок великої війни.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву ветерана ЦРУ Джека Девайна.

Військовий заявляє, що масштабне вторгнення до такої великої держави як Україна занадто дорого обійдеться для Росії, а тому не буде мати успіху.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Президент України Петро Порошенко попередив українців про те, що кількість російських військ уздовж українського кордону і в окупованому Криму збільшилася і може рости.

Також Знай.ua писав про те, що нещодавній інцидент у Керченській протоці за всіма ознаками нагадує події, які передували початку Першої світової війни, в основному через суттєву напругу між Росією та Заходом.