Шоумен Володимир Зеленський довго тримав інтригу щодо імовірності участі у президентських виборах, однак у Новорічну ніч нарешті "розколовся" і звернувся до українців із офіційною заявою.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Після цієї заяви він закликав українців приєднуватись до своєї команди, повідомляють ЗМІ.

Шоумен розмістив на своїй сторінці у соцмережі посилання на сайт, де можна зареєструватись. У відеозверненні Зеленський озвучив головну вимогу до кандидатів – не бути причетним до політики.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

"Я вірю, що змінити країну можна тільки разом з тобою. Не стій осторонь, приєднуйся до моєї команди. Неважлива твоя стать, релігія, освіта, мова на якій ти говориш. Важливо – ти ніколи не був у політиці. І поки що це – найголовніше", - пояснив Зеленський у відеозверненні.

Нагадаємо, в ніч з 31 грудня на 1 січня артист 95 кварталу Володимир Зеленський у новорічному привітанні повідомив, що буде балотуватися в президенти України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Така заява викликала тисячі позитивних і негативних реакцій, пише Інформатор.

Ця новина приголомшила не тільки звичайних людей, але і політиків, зірок. Найяскравіші реакції представників влади та шоу-бізнесу Instagram і Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, комік Володимир Зеленський після оголошеня про похід в президенти, створив передвиборчий сайт.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Але вже за кілька хвилин після запуску портал перестав працювати. У команді шоумена запевнили, що на сайт була здійснена DDoS-атака, передає ТСН.

"Через через хвилину після запуску ресурсу на заповнення форми реєстрації навалилося безліч запитів, яке досягло 5 мільйонів - за це сервери перестали приймати запити і сайт "ліг", - передає видання слова керівника діджитал-напрямку команди Зеленського Михайло Федоров.

Також Знай.ua писав про те, що гендиректор телевізійного каналу "1+1" Олександр Ткаченко пояснив чому напередодні Нового року не показав привітання українського президента Петра Порошенка.

Стань моєю командою! Чекаю на тебе на www.ze2019.com Зробимо це разом! #ПрезидентСлугаНароду #СлугаНародуПрезидент #Березнь2019 #ЗеКоманда #ЗеПрезидент #ЗробимоЦеРазом #Яіду #Зеленский

Geplaatst door Владимир Зеленский op Dinsdag 1 januari 2019