Президент України Петро Порошенко у своєму Twitter поділився добіркою з семи композицій, які вважає найбільш вдалими за минулий рік:

"Радію, коли бачу, як за останній рік розвинулася українська музика – від фолку до танцювальної музики і року З’явилося багато сучасних, яскравих композиції як від давно відомих колективів, так і від нових талановитих виконавців Українська мова має всюди звучати на повний голос!", - зазначив він.

Джамала, "Крила"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Переможниця "Євробачення" Джамала написала цей хіт, як сама зізнавалася, аби мотивувати інших і змусити людей повірити у дива.

Onuka "Струм"

Режисер Алан Бадоєв зняв на міському сміттєзвалищі історію із понад сотнею героїв, щоб привернути увагу до забруднення середовища побутовим сміттям. Та це лише перший рівень. Наступний — ініціатива ECOSTRUM.

ТНМК "Янголи"

Історія кліпу бере початок в інді-фешн фільмі відомого українського дизайнера і режисера Ольги Навроцької "Inseparable" (Нерозлучнi), який влітку 2018 року здійняв фурор на La Jolla International Fashion Film Festival в Каліфорнії.

Лінія Маннергейма і Жадан

"Де твоя лінія?"історія про вибір, який нам усім рано чи пізно доводиться робити в цьому житті, про принципи та переконання, які нас формують і які нам випадає відстоювати, про лінії, які ми проводимо, відділяючи світло й захищаючись від темряви.

Антитіла "Лови момент"

Музиканти позначили цей кліп, як технічно складний і найдорожчий в історії Антитіл. Зйомки відбувалися протягом 10 днів. Учасниками групи був пройдений найважчий пішохідний туристичний маршрут України, група у складі двадцяти осіб пройшла вгору по річці Чорний Черемош - це дикі місця Карпат, Чивчинські гори, що знаходяться в прикордонній зоні Румунії.

До речі, це улюблений гурт гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського. Саме їх він запросив записати саундтрек до серіалу "Я, ти, він, вона" і навіть перевтілився для цього у фронтмена Тараса Тополю.

Один в каное "Ікони (Шестидесятникам)"

"Пісня "Ікони"одна з тих, які приходять нізвідки. Вона захотіла з’явитись і сказати сама за себе. Присвячуємо її тим, хто силою своєї думки, таланту та особистості творив для нас у 60-х", — пояснюють музиканти.

Kazka "Плакала"

Пісня про дівочу долю, про здатність українок відроджуватися через гіркі сльози, про діючий рецепт стирання поганих спогадів. Популярність гурту сягнула далеко за межі України.

Нагадаємо, Зеленський вперше за довгий час з'явився на публіці із дружиною.Як повідомляв "Знай.ua", актори "Дизель Шоу" уперше після загибелі колеги Марини Поплавської відверто розповіли про трагедію.Також "Знай.ua" писав, українські зірки розповіли, як відсвяткували Новий рік.