Як вже повідомляв Знай.ua, в Києві пройшов з'їзд партії «Рідна країна» Миколи Томенка. Делегати підтримали об'єднання з командою лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка і вирішили підтримати його на президентських виборах.

Сам Гриценко також відвідав третій з'їзд партії і висловив свою вдячність присутнім.

«Мені 61 рік, я вже не змінюся. Ви можете мені довіряти, - сказав лідер «Громадянської позиції». - Ми з вами робимо добру справу».

Томенко і Гриценко тепер йдуть разом

Також він не міг не покритикувати нинішню владу.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

«Якщо довгий час нам диктували умова тільки хижаки, то тепер почали і травоїдні, - сказав він. - Зараз це робить вже Польща, Румунія і Угорщина, при всій до них повазі. Скоро вже Молдова почне говорити, як нам жити. Ми повинні самі вирішувати, що нам робити і саме в цьому і полягає суверенітет країни».

Анатолій Гриценко нагадав, що на минулих виборах за нього проголосував 1 млн українців, тепер же, за його словами, потрібно щоб ще 3 млн зробили такий вибір.

«Якщо я пройду в другий тур, то сто відсотків перемагаю, - заявив політик. - Ось вони всі і бісяться від цього. Я можу сказати одне - мені досить одного терміну, щоб змінити ситуацію в країні».

Нагадаємо, Томенко розповів, що встиг зробити для України за 2018 рік. Як повідомляв "Знай.ua", кандидати запустили вербування агітаторів для роботи на виборах. Також "Знай.ua" писав, в Україні стартувала виборча кампанія.