Кандидат у президенти, шоумен та комік Володимир Зеленський зареєстрував власну партію. Так, на сайті Міністерства юстиції України з'явилася юрособа з промовистою назвою "Політична партія "Слуга народу". Першими це помітили УНН, та опублікували цікаві дані з посиланням на Мін'юст.

Але найцікавіше ще попереду. Виявляється, керівником партії "Слуга Народу" значиться Баканов Іван Геннадійович. А якщо вірити даним аналітичної системи You Control, то саме цей чоловік з 2013 року значиться керівником ТОВ "Квартал 95".

До Речі, раніше партія "Слуга народу" називалася "Політичною партією Рішучих змін".

Адреса новоявленої партії - 04053, м. Київ, вулиця Січових стрільців, будинок 77, офіс 728. У той же час, такий же адреса вказана там як місце реєстрації приватного юридичного бюро "Качура Лоерс".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Якщо ви раптом не в курсі: "Слуга народу" - це серіал, прем'єра якого відбулася в 2015 році. Роль президента України в ньому зіграв Володимир Зеленський. Всього у серіалу було два сезони, в перерві між ними на екрани вийшов фільм за їх мотивами.

Нагадаємо, соціолог пояснила, чому українці проголосують за Зеленського: все почалося з 2016 року.

Українці досі обговорюють заяву актора і лідер студії "Квартал 95" Володимира Зеленського за його участі у виборах президента. Кількість людей, які приєдналися до його команди, зростає з кожним днем. Соціолог пояснила, чому Зеленський має великі шанси обійти конкурентів на виборах і стати главою держави.

Про це директор аналітичного Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна розповіла в ефірі програми Суспільного "Нині вже".

Ірина Бекешкіна заявила, що українці розчаровані в "традиційних" політиків. Таким чином люди просто намагаються усунути від влади тих, хто там роками і досі не зробив необхідних змін.

Жінка також стверджує, що Володимир Зеленський повинен дякувати своєму успіху телесеріалу "Слуга народу", де актор зіграв президента. Без цього проекту він навряд чи б отримав таку підтримку громадян, зокрема молоді.

Українці перебувають у стані ошуканих очікувань від політиків, щоб вивести суспільство з застою і напруги, потрібні нові обличчя у вищих ешелонах влади. Такою думкою поділився політичний психолог Сергій Кривуля. Психолог вважає, що актор Володимир Зеленський, в ролі кандидата в президенти України, нічим не гірше і навіть краще за інших політиків.

Нагадаємо, що український гуморист, автор Студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський нещодавно вирішив розвіяти міф про те, що нібито їм "керує" колишній акціонер "Приватбанку" Ігор Коломойський.