Відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до українсього народу з проханням. Він закликав написати свої запитання до кандидатів в президенти, а саме Анатолію Гриценку.

Своє звернення Гордон опублікував на YouTube-каналі.

"Дорогі друзі! Як я і обіцяв напередодні виборів президента України я зроблю інтерв'ю з найяскравішими кандидатами в президенти. Перше відео з Володимиром Зеленським ви змогли вже побачити на моєму YouTube-каналі. Інтерв'ю яке набрало багато мільйонів переглядів. І зараз на черзі Анатолій Гриценко. Як завжди я звертаюся до вас з проханням. Надсилайте будь ласка свої питання до Анатолія Степановича Гриценка в коментарях під цим відео. Найбільш неординарні, найцікавіші і найгостріші питання я обіцяю поставити Анатолію Гриценку під час нашого інтерв'ю. Будь ласка, два-три дні у вас є. Чекаю питань і з Новим роком!", - повідомив Дмитро Гордон.

Одразуж після публікації під відеозаписом українці залишили безлч коментарів зі своїми запитаннями.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


"Чи готовий Гриценко прізначать генералів і вищих чиновників через перевірку на полеграфі і чи готовий і сам пройти публічно як президент або кандидат?", - написав Тюшка Михайло.

"Дмитре, поцікавтеся, будь ласка, як і чому, під час перебування Анатолія Гриценка міністром оборони, в місті Дніпро був проданий військовий госпіталь російському банку", - поцікавився користувач Denis R.

"Кого перших трьох посадять за грати?", - запитав Дон.

"Анатолій Гриценко, говорив що у нього немає, офшорів, яхт, мілліонов- народжується питання, №1 Звідки у нього гроші для президентського вносити в 2,5 грн. і рекламну кампанію? (Хто його спонсорує?)", - пише Sanya Felix.

Нагадаємо, Ізраїль оцінив шанси на пост президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський утер носа всім чиновникам і показавяким має бути президент.

Також портал "Знай.uа" писав, політологи оцінили шанси Зеленського на виборах.

Дивіться: Гордон звернувся до українців