Російський президент Володимир Путін більше за інших чекає на проведення виборів в Україні у 2019 році.

Кремлівський лідер сподівається, що до вищого законодавчого органу нашої країни пройдуть лояльні до РФ політики, з якими він точно зможе "домовитися". Так вважає відомий російський опозиціонер Костянтин Боровий.

Костянтин Боровий, російський опозиціонер
Костянтин Боровий, російський опозиціонер

"На парламентських виборах немає абсолютно ніяких сумнівів, на що надія, - що в Раді виявиться істотна частина тих людей, з ким можна буде досягти домовленості. У зв'язку з тим, що абсолютно ніяких люстрацій в Україні так і не було проведено, в цій країні продовжують діяти проросійські партії та окремі політики навіть в умовах війни, Кремлю тільки залишилося всі ці партії і окремих кандидатів підтримати точково. Власне, цим вони зараз якраз і займаються", - зазначив він.

Костянтин Боровий, російський опозиціонер
Костянтин Боровий, російський опозиціонер

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Путін, президент РФ
Володимир Путін, президент РФ

У той же самий час, за словами Костянтина Борового, Кремль поки не зацікавлений в посиленні агресії проти України.

Дивіться: "Вже немає сумнівів, що у Магнітогорську стався теракт", - Костянтин Боровий

Нагадаємо, помер один із провідних політиків СРСР Анатолій Лук'янов. Він був останнім головою Верховної Ради СРСР і пішов з життя на 89 році. Як повідомляв "Знай.ua", у мережі повторно набирає популярності архівне відео, яке стало своєрідним пам'ятником вторгнення на Донбас путінських вояк навесні 2014 року. Також "Знай.ua" , прем'єр-міністр Росії і кращий друг Путіна Дмитро Медведєв зламав руку, напередодні Різдва, в сочинському "Президент-Готелі", Медведєв послизнувся, що і стало причиною травми.