У США вирішили точно визначитися з роллю начальника кримських і донецьких терористів. Так, за заявою екс-глави ЦРУ Девіда Петруса, президент Російської Федерації Володимир Путін для НАТО став "найбільшим подарунком" з часів завершення холодної війни.

Про це колишній глава ЦРУ заявив на конференції Raisina Dialogue в Індії, трансляція якої пройшла на YouTube-каналі ORF.

НАТО
НАТО

Петреус підкреслив, що прихід Путіна і його команди до влади дав НАТО "новий привід жити". За словами Петруса, завдяки політиці президента Росії США багато в чому залишилися опорою для багатьох світових країн. Колишній керівник ЦРУ відповів "так" на питання, чи дадуть США відсіч "новому геополітичному порядку".

Володимир Путін
Володимир Путін

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Петреус також закликав світ стежити за твітами президента США Дональда Трампа, які, за його словами, є "нефільтрованими, відредагованими виразами командувача і керівника все ще великої світової наддержави". Екс-глава ЦРУ підкреслив, що США роблять для НАТО набагато більше, ніж інші члени Альянсу.

Варто нагадати, що сирійський уряд не повинен використовувати хімічну зброю тільки тому, що США виводить з країни свої війська. Про це застеріг радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон, пише Укрінформ, посилаючись на Reuters.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський журналіст спрогнозував можливі наслідки повномасштабного вторгнення армії Путіна на територію України. У рамках розмови російський журналіст Матвій Ганапольський заявив, що у випадку вторгнення Росії в Україну проти російських військ розгорнеться партизанська війна. Журналіст закликав російську розвідку об'єктивно оцінити шанси РФ в Україні.

Нагадаємо, США надали всебічну підтримку у створенні Православної Церкви України.

Як повідомляв Знай.uа вторгнення в Україну: експерт пояснив, що стримує Путіна.

Знай.uа писав, під Путіним захиталося крісло: експерт назвав головних "сценаристів" близького краху Кремля.