Українці в особі Зеленського як кандидата в президенти бачать лише позицію "проти всіх". Про це повідомив нардеп і лідер політичної партії 5.10 Геннадій Балашов.

"Те, що люди хочуть голосувати за Зеленського, фактично означає, що вони зайняли нішу "проти всіх". Плюс їм подобається образ Зеленського у вигляді Голобородько в серіалі "95 кварталу" – "Слуга народу". У той же час, особисто Зеленського це ніякого відношення не має. Він використовує, швидше, свій сценічний образ, ніж образ реального політика", - пояснює експерт.

Балашов переконаний, що українці зараз хочуть змін і тому їм цікаві нові політики. Тобто "зараз українці готові голосувати за нереальну, але ближче до виборів ситуація зміниться".

Політик зазначає, що коли люди вибирають собі правителя або керівника, то фактично вибирають батька або матір. На даний момент, на думку експерта, у цій ролі чудово вкладаються мати Тимошенко і батько Порошенка. Однак з-за того, що патріархальне суспільство, то і масово будуть голосувати за Порошенка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ну а що стосується Зеленського, ні в кого з нас практично не було батька-клоуна або артиста, сатирика, або коміка. Відповідно, навряд чи ми масово будемо вибирати клоунів. Можна пригадати давній постулат, що за клоунів не голосують. Тому зараз панує тимчасове помутніння у зв'язку зі святами, але воно буде вщухати по мірі того, як він буде висловлюватися на гострі політичні теми", - розмірковує Балашов.

Нагадаємо, передвиборна кампанія Зеленського та "Слуга народу": чи стане фільм "Кварталу 95" реальністю в Україні. Саме цей серіал за очі називають частиною передвиборної кампанії Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, квартал 95 показав відео із прихованої камери: політики дивляться "Слугу народу" інкогніто. У цей випуск увійшли найкращі жарти "кварталівців" про українських політиків.

Знай. ua писав, що депутаты-прогульники заощадили платникам податків мільйони: хоч десь пощастило. Бюджет країни зберіг мільйони гривень.