Комік і керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, що на Новий рік ошелешив українців заявою про те, що збирається в президенти, зробив офіційну заяву для своїх прихильників. Так, команда Зеленського заявила про те, що в Україні можливі провокації і фейкові мітинги від імені Зеленського та партії "Слуга Народу". Про звернення стало відомо з Facebook-страниці "Команда Зеленського", передає видання Бізнес.Медіа у п'ятницю, 11 січня.

"Офіційне звернення Зе! Команди Привіт, Зе! Команда, наші друзі! І наші вороги! З достовірних джерел нам стало відомо про підготовку провокацій. Найближчим часом в різних містах України планується незаконні мітинги, які, нібито, проводить партія слуг народу і Зе! Команда. За планом чорних політтехнологів, у мітингах візьмуть участь титушки, яким демонстративно платити гроші. І все це будуть фіксувати знімальні камери і журналісти деяких ЗМІ заради чергової інформаційної атаки, мета якої - дискредитація нашого руху.", - йдеться зверненні до прихильників.

Нагадаємо, раніше експерти заявляли, що Зеленський використовував потужне "демократичний зброю" – практика, поширена у всьому світі.

Зеленський через соціальні мережі залучає громадян, щоб створити передвиборну програму. За словами політичного експерта Вікторії Підгірної, "метод Зеленського" є сучасним демократичним інструментом, пише Politeka.net.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Демократія – це і є залучення громадян як таке. У нас обмежена участь людей у формуванні програм. Звичайно, якщо Володимир Зеленський зробить, як робили раніше (просто опитували і не враховували думок), – це буде популізм. Якщо він дійсно хоче врахувати думки, то це нормальний сучасний демократичний інструмент", – сказала експерт Вікторія Підгорна.

Нагадаємо, раніше Лещенко зробив скандальну заяву: Порошенко схиляє Вакарчука підтримати його на виборах.

Також нагадаємо, що п'яного Зеленського загребли копи:кричав і не міг згадати, як його звуть, таким ви його ще не бачили.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ізраїль оцінив шанси коміка на крісло глави держави.