У Києві відбувається щось незрозуміле біля офісу Володимира Зеленського.

У п'ятницю, 11 січня, у столиці в офіс шоумена Володимира Зеленського, який нещодавно заявив про те, що збирається в балотуватися в президенти України, увірвалися силовики. Про це повідомив Telegram-канал Kyiv INFO.

Київський офіс Володимира Зеленського знаходиться на Льва Толстого за адресою Велика Васильківська, 21. Наразі в будинку знаходиться близько 20 поліцейських.

Зазначається, що на місце події прибуло чотири наряди поліції.

На надісланому анонімно відео видно, як група молодчиків намагається прорватись у приміщення. Їх не пускає охорона шоумена.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Причина штурму уточнюється.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив офіційну заяву для своїх прихильників. Він попередив, що найближчим часом в Україні можливі провокації і фейкові мітинги від імені Зеленського та партії "Слуга Народу".

Команда Зеленського заявила, що про підготовку провокацій чорних політтехнологів їм стало відомо з особистих джерел.

Як повідомляв портал Знай.ua, політичний психолог Сергій Кривуля вважає, що Зеленському на посту президента може загрожувати небезпека. За словами психолога, після потрапляння кандидата на високу посаду у нього може "розвалитися голова". Влада - підступна, вона ламала і не таких, зазначив Кривуля.

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський вирішив залучити виборців за допомогою відомої практики, якою вже скористалися в 20 країнах світу. Зеленський через соціальні мережі залучає громадян, щоб створити передвиборну програму.